Seznamte se s elektromotorem s brzdou

U nás najdete širokou nabídku vysoce kvalitních a spolehlivých elektromotorů s brzdou. Všechny elektromotory máme skladem a zájemcům garantuji okamžitou expedici vybraných instalací. Kromě kvalitních výrobků nabízíme prostřednictvím bezplatného poradenství i naše dlouholeté zkušenosti a profesionální know-how. Pomůžeme vám vybrat elektromotor, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům a cílem vašeho podnikání.

Jaké elektromotory s brzdou nabízíme?

V aktuálním produktovém portfoliu máme elektromotory s brzdou se čtyřmi základními výkonnostními stupni. Přičemž v nabídce je k dispozici několik modelů s různými funkčními parametry. Do pozornosti dáváme zájemcům například elektromotory s brzdou s výkonem 2 800 otáček za minutu, přičemž všechna tato zařízení splňují požadavky normy IEC. Jsou to třífázové elektromotory vyrobeny z hliníkové slitiny, které se mohou pochlubit rychlým brzděním a skvělým výkonem při zachování minimální hlučnosti a vibrací.

Kdy je vhodné využít elektromotor s brzdou?

Elektromotor s brzdou hledáme zejména v případech, kdy potřebujeme do naší provozu nebo na plánované podnikatelské účely zařízení vyžadující opakovaný chod a / nebo časté brzdění. V praxi se elektromotory s brzdou uplatní například v obalovém nebo tiskařském průmyslu, jakož i v potravinářském sektoru. V nabídce máme standardní patkové, přírubové nebo patkové-přírubové přístroje. Integrální součástí každého elektromotoru s brzdou je i manuální ovládání brzdy.

V případě, že nevíte, který z elektromotorů by byl ideálním řešením pro vaši provoz, neváhejte a kontaktujte nás, rádi vám poradíme. Více informací naleznete na: https://elektromotory-menice.cz/kategoria-produktu/elektromotory-shop/elektromotory-s-brzdou/


Zdroj:
https://elektromotory-menice.cz/
https://pixabay.com/

You Might Also Like